Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Μητροκτόνοι: Παιδιά 13 ετών



ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:

Σύμφωνα με την Ηuffington Post το αγόρι με περίσσια ψυχραιμία τηλεφώνησε στις Αρχές, και ομολόγησε πως σκότωσε την 37χρονη μητέρα του.

Ένα άγριο έγκλημα συγκλονίζει την Αϊόβα των ΗΠΑ, με δράστη ένας 13χρονο και θύμα τη μητέρα του. Το αγόρι πήρε το κυνηγετικό όπλο που βρισκόταν μέσα στο σπίτι του και όπως είπε πυροβόλησε πολλές φορές τη μητέρα του στο στήθος.

Σύμφωνα με την Ηuffington Post το αγόρι με απόλυτη ψυχραιμία τηλεφώνησε στις Αρχές, και ομολόγησε πως δολοφόνησε την 37χρονη μητέρα του.
Η Γκρέθτσεν Κροκς μετά τους πυροβολισμούς υπέκυψε στα τραύματα της, ενώ ο γιος της συνελήφθη και αναμένεται να δικαστεί από το δικαστήριο ανηλίκων. πηγή:iefimerida.gr 

http://www.e-magazino.gr/diafores-eidiseis/egklima-pou-sokarei-13xronos-pirobolise-kai-skotose-ti-mitera-tou.html


ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:

Ο νεαρός, επηρεασμένος από μια σαπουνόπερα ,σκότωσε τη μητέρα του και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16 ετών

Ως έναν επικίνδυνο δολοφόνο φανταζόταν τον εαυτό του ο 15χρονος Βρετανός που οδηγήθηκε χθες στη φυλακή για την δολοφονία της μητέρας του, πέρσι το Πάσχα.
Ο Ντάνιελ Μπάρτλαμ, επηρεασμένος από τις σειρές που έβλεπε στην τηλεόραση, έγινε ο ίδιος δολοφόνος χτυπώντας, την Κυριακή του Πάσχα του 2011, τη 47χρονη μητέρα του, Τζάκι, με σφυρί επτά φορές στο κεφάλι και καίγοντας κατόπιν το πτώμα της (κι όλο το σπίτι!) σε μια προσπάθεια να εξαφανίσει τα αποδεικτικά στοιχεία.
Όταν η αστυνομία έκανε έρευνα στον υπολογιστή του 15χρονου ανακάλυψε ότι ο έφηβος είχε εμμονή με τις δολοφονίες και τα εγκλήματα καθώς είχε συγκεντρώσει εκατοντάδες βίντεο με διάφορους, ως επί το πλείστον απεχθείς, τρόπους δολοφονίας.
Το παιδί από την ηλικία των 8 ετών μάλιστα έβλεπε την ταινία «Saw» («Σε Βλέπω») και άλλα παρόμοια θρίλερ, ενώ τη νύχτα της δολοφονίας υποστήριξε στους ανακριτές ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν μασκοφόρο ο οποίος επιτέθηκε στη μητέρα του -πράγμα το οποίο ήταν αποκύημα της φαντασίας του.
Όπως προέκυψε από την ανακριτική διαδικασία, ο νεαρός είχε εμμονή με τον ήρωα μιας Βρετανικής σαπουνόπερας, της «Coronation Street». Ο Ντάνιελ ειχε ταυτιστεί με τον «Τζον Στέιπ», έναν τυχοδιώκτη που διαπράττει έναν παρόμοιο φόνο στην σειρά κι έκτοτε ήθελε να μιμηθεί τον τρόπο δράσης του. Ο «Στέιπ» στη σαπουνόπερα δολοφόνησε μια γυναίκα με ένα σφυρί και κατόπιν πέταξε το πτώμα της στον τόπο ενός σιδηροδρομικού δυστυχήματος ώστε να απαλλαγεί από τις υποψίες.
Μάλιστα, ειχε φροντίσει να γράψει για τα… μελλούμενα στο ιδιο του το κομπιούτερ: «ένα απόγευμα σκότωσε τη μητέρα του, Τζάκι, με ένα σφυρί και κατόπιν έκανε το σπίτι του να μοιάζει σαν κάποιος διαρρηκτής να εισέβαλλε σε αυτό, προτού βάλει φωτιά στην οικία του και το πτώμα της μητέρας του»,ειχε γράψει σε ένα έγγραφο που ο αμελής νεαρός ειχε ξεχάσει να σβήσει από το σκληρό δίσκο του υπολογιστή του.
Ο δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση και καταδίκασε σε κάθειρξη 16 ετών τον Ντάνιελ ειπε πως «ο κατηγορούμενος ειχε βυθιστεί σε έναν δικό του κόσμο, όπου τα σύνορα μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας ήταν θολά για τον ίδιο». πηγή:tovima.gr

http://www.e-magazino.gr/diafores-eidiseis/agori-15-eton-skotose-ti-mitera-tou.html

ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: ΜΑΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ
http://www.e-magazino.gr/diafores-eidiseis/skotose-tin-kori-tis-dinontas-tis...fistikia.html

Ενώ ήξερε ότι η κορούλα της ήταν αλλεργική στα φυστίκια, της έδωσε υπερβολική ποσότητα και προκάλεσε τον θάνατό της

Παρόλο που γνώριζε τη σοβαρή αλλεργία που είχε η κόρη της, η Veronica Cirella, από τις ΗΠΑ...
την τάισε υπερβολική ποσότητα από τα γνωστά σοκολατάκια M&Ms, τα οποία περιέχουν φιστίκια.Η 8χρονη μικρή, που παράλληλα έπασχε από εγκεφαλική παράλυση, έπαθε ισχυρό αλλεργικό σοκ και πέθανε. Αργότερα η Cirella, θέλησε να αυτοκτονήσει. Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία τις βρήκε και τις δύο στο πάτωμα του σπιτιού τους.Η μικρή ήταν νεκρή και η μητέρα της είναι κάνει ενέσεις ινσουλίνης στον εαυτό της και είχε προσπαθήσει να πνιγεί με ένα καλώδιο. Είχε μάλιστα γράψει και σημείωμα αυτοκτονίας.«Έπρεπε να της δώσω μία καλύτερη ζωή», έγραφε. «Αυτή θα ήταν μόνο στον ουρανό».
Πηγή: tsekouratoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου