Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΟΝΕΩΝ - ΓΟΝΕΙΣ goneis

ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Στο αίμα πνίγηκαν οι χρόνιες προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους νύφη και πεθερά στη Χαλκιδική. Σε κατάσταση αμόκ η 32χρονη κατακρεούργησε με ένα μαχαίρι την 59χρονη μητέρα του άνδρα της, μπροστά στα έντρομα μάτια γειτόνων και περαστικών.
Το στυγερό έγκλημα που έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της Καλλιθέας σημειώθηκε χθες το πρωί, όταν η νεαρή γυναίκα μετέβη στο σπίτι της πεθεράς της. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, οι δύο γυναίκες για μία ακόμη φορά λογομάχησαν, με αποτέλεσμα η 32χρονη να χάσει τον έλεγχο. Αρπαξε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπά με μανία την πεθερά της σε όλο της το σώμα. 
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στις διωκτικές αρχές οι γείτονες, η άτυχη γυναίκα με όσες δυνάμεις τής είχαν απομείνει κατάφερε να βγει αιμόφυρτη στο μπαλκόνι του σπιτιού της και να φωνάξει βοήθεια. 
Ομως η 32χρονη την ακολούθησε και κρατώντας το μαχαίρι συνέχισε να τη χτυπά, παρά το γεγονός ότι οι γείτονες την εκλιπαρούσαν να σταματήσει. Αμέσως κάτοικος της περιοχής που έβλεπε τις σκηνές θρίλερ να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του κάλεσε την αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο σπίτι, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. 
Εντρομοι γείτονες και αστυνομικοί αντίκρισαν την 32χρονη βουτηγμένη στο αίμα να στέκεται πάνω από το άψυχο σώμα της 59χρονης. Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα, η οποία κρατούσε ακόμη το μαχαίρι στα χέρια της, παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί της ζητούσαν να πετάξει το φονικό όπλο, έδειχνε να μην καταλαβαίνει. 

Οι άνδρες της Ασφάλειας την αφόπλισαν και της πέρασαν χειροπέδες, ενώ στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα είχε χτυπηθεί άγρια με περισσότερες από δέκα μαχαιριές.

Αμέσως ενημερώθηκε ο σύζυγός της, γιος της άτυχης 59χρονης, ο οποίος σε κατάσταση σοκ έφθασε στο σπίτι και δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε συμβεί. Νύφη και πεθερά είχαν συχνά έντονους διαπληκτισμούς, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι οι καβγάδες τους θα κατέληγαν σε έγκλημα. Αλλωστε, η 32χρονη της είχε χαρίσει τρία εγγόνια.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής 
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Τα πτώματά τους εντοπίστηκαν τυχαία από περαστικό, το πρωί του Σαββάτου, σε αγροτική περιοχή του χωριού Ανάληψη.
Τώρα, οι έρευνες της αστυνομίας φέρνουν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία…


Τα παιδιά που βρέθηκαν θαμμένα κάτω από μπάζα σε ρέμα, ήταν ένα 16χρονο αγόρι από τα Πομακοχώρια και μια 17χρονη κοπέλα από τη Βόρεια Ήπειρο.
Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, ήταν παιδιά οικογενειών ρακοσυλλεκτών. Τα σπίτια τους βρίσκονται σε κοντινή απόσταση στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης και όπως προκύπτει από τις πρώτες καταθέσεις, είχαν ερωτικό δεσμό. Η εξαφάνισή τους δηλώθηκε πριν από έναν μήνα και από τότε δεν είχε βρεθεί ίχνος τους.
Κάποιοι είπαν στην Αστυνομία ότι οι δύο νέοι σκόπευαν να κλεφτούν, γεγονός που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στις οικογένειές τους…
Οι αστυνομικοί πάντως, μιλούν καθαρά πια για εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, εξετάζουν το ενδεχόμενο το διπλό έγκλημα να έγινε σε άλλη περιοχή και τα θύματα να μεταφέρθηκαν μετά, στον σκουπιδότοπο του Λαγκαδά.
Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι τα παιδιά είχαν χτυπηθεί στο κεφάλι και το στήθος με βαρύ αντικείμενο, πιθανόν κάποιο σκαπτικό εργαλείο ή τσεκούρι. Το σώμα της κοπέλας, μάλιστα, είχε φαγωθεί σε κάποια σημεία του από σκυλιά…
Ποιος και κυρίως γιατί να σκότωσε τους δύο ανήλικους;
Σε αυτό το ερώτημα επικεντρώνονται τώρα οι αρχές, που ερευνούν την υπόθεση με μεγάλο ενδιαφέρον.
ΤΡΙΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη ο εφιάλτης που ζούσε μία 19χρονη κοπέλα και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι! Η νεαρή για χρόνια δεχόταν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του αδερφού της, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της, ενώ οι γονείς της την έκλειναν σε δωμάτιο χωρίς νερό και φαγητό.
 Η 19χρονη περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το δράμα της στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, όπου στο εδώλιο κάθισε ο 24χρονος αδερφός της με την κατηγορία της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο ακροατήριο, η συμβίωση με την οικογένεια της είχε στιγματίσει την εφηβικής της ηλικία. Ο εφιάλτης της δεν περιοριζόταν μόνο στην σεξουαλική της κακοποίηση από τον αδερφό της αλλά, όπως καταγγέλλεται, την έβριζαν και την χτυπούσαν οικογενειακώς ενώ κάποιες φορές την κλείδωναν για τιμωρία σε ένα δωμάτιο, χωρίς φαγητό και νερό.
«Με βίαζε από τα 14»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου