Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Η 14χρονη ... Τζούλια Αλεξανδράτου από την Κόρινθο

Μια 14χρονη μαθήτρια στην Κόρινθο γύρισε βίντεο, έχοντας ως πρότυπό της τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Το βίντεο έκανε το γύρο του σχολείου. Απίστευτη δήλωση από τη μητέρα της που δεν βρήκε κάτι περίεργο στις πράξεις της.
Η προβολή του ροζ dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου την έχει μετατρέψει δυστυχώς σε πρότυπο για αρκετά νεαρά κορίτσια. Αυτό μαρτυρά και πρόσφατο περιστατικό στη Κόρινθο όπου μια μαθήτρια του
1ου Γυμνασίου Κορίνθου έχει τραβήξει με το κινητό της βίντεο της ίδιας, στο οποίο εμφανίζεται σε γυμνές και ιδιαίτερα προκλητικές πόζες.

Η δράση της μικρής επίδοξης Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι κοινό μυστικό σε μαθητές αλλά και καθηγητές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας η μητέρα της κοπέλας, η οποία κλήθηκε από το συμβούλιο καθηγητών, ανέφερε ότι το βρίσκει φυσιολογικό και ότι απλά η κόρη της έχει ταλέντο και μιμείται τη Τζούλια Αλεξανδράτου.
Από τη πλευρά του, ο γυμνασιάρχης του 1ου Γυμνασίου Κορίνθου διαβεβαίωσε ότι το σχολείο έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έπρεπε να κάνει και το θέμα της μικρής Τζούλιας Αλεξανδράτου έχει λήξει, ενώ όταν τον πληροφόρησαν ότι το βίντεο κυκλοφορεί με όλες τις επιπτώσεις για την μαθήτρια, η απάντηση του ήταν ότι «αυτά δυστυχώς είναι τα αποτελέσματα της σημερινής τεχνολογίας». Ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κορίνθου δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου της Κορίνθου είναι καλή μαθήτρια με βαθμούς οι οποίοι κυμαίνονται από 15-17 ενώ σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στους κύκλους αυτούς, η πρωταγωνίστρια ετοιμάζεται και για νέα γυρίσματα, πιο προχωρημένα αυτή τη φορά
ΠΗΓΗ tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου